where the writers are

faruk buzhala's Blog

RSSSyndicate content
Oct.30.2009
From a damn breat father and a virgin mother cleans the roads of downtown   who needs her love with a plastic heart
Continue Reading »
Oct.05.2009
l_d6e6ee018486412288efb9f3052eada9.jpg
Pasi po kërkoni nga unë dhe po thoni se di shumë dhe mund t'ju ndihmoj atëherë po fillojmë me terapinë numër 7.Atë terapinë 6 që e ceka më parë harrone. Sot më vije motra ime FATIMJA me fëmijë.Ajo është e martuar në PRISHTINë.Dhe tani hapni sytë mirë dhe dëgjoni: - NëSE NDOKUSH NGA JU,MOTRëN TIME E...
Continue Reading »
Sep.21.2009
Krejt po më duket se:terapitë nuk po ndikojnë për të mirë,vetëmse po vinë duke e turbulluar edhe më shumë trurin.Ka filluar të humbet arsyeja.Gjërat po ngatërrohen,pastaj ëndrrat,zhgëndrrat,halucinacionet,pasta çka bën ditën flet jerëm dhe i tregon të gjitha ndodhitë(natën) në gjumë.E besa unë nuk...
Continue Reading »
Sep.11.2009
-NëÇOFTëSE UNë JAM I ÇMENDUR,KJO NUK DO Të THOTë SE EDHE Të GJITHë JU JENI Të ÇMENDUR.-
Continue Reading »
Sep.05.2009
-NëÇOFTëSE UNë JAM I ÇMENDUR,KJO NUK DO Të THOTë SE EDHE Të GJITHë JU JENI Të ÇMENDUR.-
Continue Reading »
Aug.31.2009
Po fillojmë me terapinë nr.4 se dje ishim të lodhur e sot: sh-sh-sh-sh-shttttt?!. - KREJT PO Më DUKET SE DIKUSH PO NA DëGJON.- 30 mars/2001 ora 07:57/ e premte/Gp#24/pika 2
Continue Reading »
Aug.25.2009
Po e lëmë për nesër se jemi lodhur.E nesër ditë e re - nafakë e re.                                              h 16:54  29/03/01 gp#33 pika 5
Continue Reading »
Aug.21.2009
Tani e vërtetuat se nuk jeni vetëm,dhe a e dini se çka duhet të bëni më tutje? Ju tregoj unë,vetëm kini durim pak: - I thirrni të gjithë shokët e rangut tënd,me pi çaj RUSI (ban edhe tjetër).Dhe derisa pini çaj,ti vetëm fol,fol,fol, fol,e kur ata mërziten nga ti dhe ti lodhesh duke folë,mos i harro...
Continue Reading »
Aug.05.2009
Nëse terapia e pare nuk bëri punë,ju mos bëni panikë,se është apo vazhdon terapia nr -2 e cila besoj se është më efikase.Tani e kërkoni një kep apo shkëmb duke mos harruar se jeni ende në natyrë.Kur ta gjeni ngjituni mbi të,por së pari duke u siguruar se nuk është shumë lart(se mund të rrëzoheni e...
Continue Reading »
Jul.20.2009
Terapia nr:1 Dhe tani pasiqë po e dime se jemi të çmendur (e këtë nuk bën ta mohojmë,as nuk është marre,se e kemi nga lufta) ,për tu relaksuar apo qetësuar,është e udhës të shkojmë diku në një vend të qetë në natyrë.Të ulemi të sodisim,të sodisim rrethin dhe të dëgjojmë zërat e zogjve që prishin...
Continue Reading »
Jul.11.2009
Winter   I fear winter the dark brightness brighter than shroud   Don't misunderstand me I have a sparrow heart
Continue Reading » 1 comment
Jun.10.2009
RE‏ From:trojan cossova (crazed.troyan@hotmail.com) Sent:Saturday, May 02, 2009 6:08:06 PMTo: buzhala_60@hotmail.com o i nderuar si duket me ke keqkuptu, problemi qendron ne disa specifika te cilat i di shum mir mirepo gezohem qe mke shkru fillimisht. te uroj gjitha te mirat! Faruki?!.Who fuckin...
Continue Reading »
Jun.04.2009
Romani në fjalë i autorit Harry Mulisch ndahet në prolog dhe pesë ngjarje,secila me vitin e saj.Por,unë do ta ndaja kështu:prolog,foleja,pa telashe,më në fund në shtëpi,prit pak,dhe ngjarjen e fundit,të cilën do ta lija ashtu siç është:1981.Mund të pyesni se pse do të bëja kështu?Në çoftë se...
Continue Reading »
May.31.2009
I dashur dhe i respektuar...‏ From:faruk buzhala (buzhala_60@hotmail.com) Sent:Saturday, May 02, 2009 3:38:29 PMTo: crazed.troyan@hotmail.comE morra nga ju një letër dhe e lexova.Sa munda të shoh nga letra,unë nuk po sillkam në pajtim me normat e përgjithshme të jetës.D.m.th. unë po i pengojsha...
Continue Reading »
May.18.2009
Një analizë sipërfaqësore e veprës së RIZA BLLACËS, njërit nga rapsodët më të mire të këtyre trojeve. Edhe pse është i pakët materiali i këngëve të këtij shahiri,shihet dhe kuptohet qartë se pas dëgjimit të tyre kemi të bëjmë me vepër arti të çmuar dhe të pazëvendësuar.Në kohën kur jetoi dhe veproi...
Continue Reading »